2843301140 6942642757 Σητεία, Λασιθίου
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
   
   
  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Βιομηχανικά Πλυντήρια Ιματισμού Σητεία Κρήτη


Τα βιομηχανικά πλυντήρια ιματισμού “Παπαδάκης” που βρίσκονται στην Σητεία, είναι κοντά σας από το 2004 φροντίζοντας για τον άψογο καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας και προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες στην Σητεία και σε όλο το νομό Λασιθίου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την πλήρη διαχείριση της λινοθήκης σας, παρέχοντας υπηρεσίες καθαρισμού και σιδερώματος υψηλής ποιότητας. Επιθυμία μας είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, ενώ φιλοδοξία μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιας συνεργασίας με κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΑ
ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ & ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ
 
   
Χρησιμοποιώντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επώνυμα απορρυπαντικά, αναλαμβάνουμε τον άψογο καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων, κομμωτηρίων αλλά και κάθε επιχείρησης στην Σητεία και σε όλο το νομό Λασιθίου. Το νερό που χρησιμοποιούμε είναι επεξεργασμένο από αποσκληρυντή, επομένως δεν έχει άλατα, κάτι που βελτιώνει την απόδοση και την ποιότητα του καθαρισμού και συμβάλλει στην μακροχρόνια ζωή του ιματισμού.

Διαθέτοντας δικά μας οχήματα, μπορούμε να παραλάβουμε τον ιματισμό από την επιχείρησή σας, να φροντίσουμε για τον άψογο καθαρισμό του και να τον παραδώσουμε απόλυτα καθαρό, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

Παράλληλα, στα σύγχρονα πλυντήρια και στεγνωτήρια που διαθέτουμε, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό παπλωμάτων και κουβερτών για ιδιώτες, εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα.
 
   
   
 
 
 
 
 

Στόχοι μας είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε επαγγελματία στην Σητεία και σε όλο το νομό Λασιθίου.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Σητεία και όλο το νομό Λασιθίου.