2843301140 6942642757 Σητεία, Λασιθίου
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Παπαδάκης | Βιομηχανικά Πλυντήρια Ιματισμού Σητεία Κρήτη
 
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, τα βιομηχανικά πλυντήρια ιματισμού  “Παπαδάκης” που βρίσκονται στην Σητεία, αναλαμβάνουν το πλύσιμο, το στέγνωμα και το σιδέρωμα ιματισμού επιχειρήσεων από την Σητεία και όλο το νομό Λασιθίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ:
 
  Σεντόνια  
  Κουβέρτες & Παπλώματα  
  Μαξιλαροθήκες  
  Πετσέτες  
  Μπουρνούζια  
  Τραπεζομάντηλα  
  Κουρτίνες  
  Πατάκια  
   
Μέλημά μας είναι να σας παραδίδουμε τον ιματισμό σας πεντακάθαρο, λαμπερό, απαλό και διακριτικά αρωματισμένο, ώστε οι πελάτες σας να απολαμβάνουν καθαρά προϊόντα ιματισμού, με προτεραιότητα πάντα στην υγιεινή.

Η φροντίδα αντικατοπτρίζεται σε κάθε προϊόν ιματισμού που πλένουμε και σιδερώνουμε, από βαμβακερή πετσέτα ξενοδοχείου μέχρι και τραπεζομάντηλα εστιατορίων. 

Τα υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε και το επεξεργασμένο νερό από αποσκληρυντή, σας εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του κάθε υφάσματος σε βάθος χρόνου καθώς και σε απεριόριστες πλύσεις χωρίς την παραμικρή μείωση της ποιότητας του υφάσματος.
 
   
 
 
 
 
 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Με τα οχήματα που διαθέτουμε, παραλαμβάνουμε τον ιματισμό από την επιχείρησή σας και προχωρούμε στην αξιολόγηση και τον διαχωρισμό του.
 

ΠΛΥΣΙΜΟ

Πραγματοποιούμε το πλύσιμό τους σε σύγχρονα πλυντήρια και με την χρήση πιστοποιημένων απορρυπαντικών, έτοιμα να να αντιμετωπίσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. 
 

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Στα σύγχρονα στεγνωτήρια που διαθέτουμε, πραγματοποιούμε το στέγνωμα του ιματισμού και στην συνέχεια προχωράμε στον διαχωρισμό ανά είδος και την τοποθέτησή τους σε διαφανής σακούλες μιας χρήσης.
 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παραδίδουμε στον ιματισμό στο χώρο σας, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει, εξυπηρετώντας άμεσα την Σητεία και όλο το νομό Λασιθίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:
 
  Ξενοδοχεία
  Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
  Εστιατόρια - Καφετέριες
  Αίθουσες Δεξιώσεων
  Οίκοι ευγηρίας
  Ιδρύματα
  Διαγνωστικά κέντρα
  Spa - Κομμωτήρια
  Γυμναστήρια
  Εταιρείες εστίασης κ.α.
   
   
  Είμαστε δίπλα σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για την διαχείριση του επαγγελματικού ιματισμού σας.

Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ευθύνη.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Σητεία και όλο το νομό Λασιθίου.