2843301140 6942642757 Σητεία, Λασιθίου
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
Παπαδάκης | Βιομηχανικά Πλυντήρια Ιματισμού Σητεία Κρήτη
 
Τα βιομηχανικά πλυντήρια ιματισμού “Παπαδάκης” που βρίσκονται στην Σητεία, πέραν από τον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, παρέχει και υπηρεσίες προς ιδιώτες, αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό παπλωμάτων και κουβερτών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι κουβέρτες και τα παπλώματα μας ζεσταίνουν όλο το χειμώνα για αυτό και αξίζουν την καλύτερη περιποίηση πριν φυλαχθούν στην ντουλάπα μας!
   
     
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμο να αναλάβει τον καθαρισμό των παπλωμάτων και των κουβερτών σας, άμεσα και οικονομικά.

Ο καθαρισμός παπλώματος και κουβέρτας πραγματοποιείται σε ατομικό πλυντήριο και στεγνωτήριο, έχοντας εξασφαλίσει τον άψογο και αποστειρωμένο τρόπο πλύσης, χωρίς τον κίνδυνο και την μεταφοράς της βρωμιάς από το ένα στο άλλο τεμάχιο. 

Η χρήση πιστοποιημένων προϊόντων καθαρισμού προσθέτουν ένα ακόμη στοιχείο υπέρ ενός άψογου αποτελέσματος, χαρίζοντας μοναδική αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής για εσάς.
   
 
 
 
 
 
  Ενοικίαση Τραπεζομάντηλων & Πετσετών Σερβιρίσματος
   
  Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια εκδήλωση και δεν έχετε τον απαραίτητο ιματισμό, μην ανησυχείτε. Η επιχείρησή μας, διαθέτοντας μια μεγάλη συλλογή από τραπεζομάντηλα και πετσέτες σερβιρίσματος, μπορεί να καλύψει άμεσα και οικονομικά την ανάγκη σας.

Τα τραπεζομάντηλα και οι πετσέτες σερβιρίσματος που προσφέρουμε προς ενοικίαση, αποτελούν την ιδανική λύση για γάμους και βαπτίσεις σε κέντρα δεξιώσεων καθώς και σε εκδηλώσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον ιδιωτικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 

Με σεβασμό πάντα στην περιουσία του πελάτη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε και τις χαμηλές τιμές μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Σητεία και όλο το νομό Λασιθίου.